Pauls GolfskolaPauls Golfskola
Forgot password?

Nya Zeeland

palm-3_2

Vi är nu inne på vårt 20:e år med resor till Nya Zeeland. Den första gick över sekelskiftet då ett glatt gäng golfare fick fira in det nya seklet först i världen.

Nu har vi även resor utan golf, se nedan.

Många nya banor har byggts sen dess och vi har nu ett perfekt program för er som vill se de bästa av landet och spela fantastiska banor. Då en av Sveriges största golfresearrangörer nu har till 99% kopierat vårt program visar hur bra vår resa är.

Alltid med Svensk Reseledare och alla Golf/vinresor har 2 reseledare som bägge är instruktörer så ni kan få lite hjälp med svingen om så behövs.

Eddy Eriksson, tränare på Hook samt Golfskolan i Svensk Golf, följer med som reseledare till Nya Zeeland 19 jan 2022 samt Australien 23 feb 2022

Om ni inte har möjlighet att följa med på våra gruppresor kan vi ordna resan på egen hand med hyrbil. Ni kan då ändra i programmet, om så önskas, så det passar era önskemål. Hör av er för en offert.

Nya Zeeland resor 2020/2021 är inställda p.g.a Corona.

Vaccinnationen har startat så vi hoppas och tror på resor nästa vinter!!

Vi satsar nu på nästa vinter med nedan datum:

Nya Zeeland 2021/2022

Maila oss på info@paulsgolfskola.nu med er adress så kommer ett tryckt program på posten.

28 dec 2021 - 21 jan 2022. Med 3 nätter i Sydney. 25 dagar.

19 jan 2022 - 12 feb 2022. Med 3 nätter i Sydney. 25 dagar.
       

Australien 2022

23 feb - 17 mars 2022.

Vi tar nu emot anmälningar på dessa resor.

Information för Golf/Vinresan 28 dec 2021 - 21 jan 2022, 25 dagar


Vi flyger med Emirates eller Singapore Airlines emellan Sverige och Nya Zeeland. Två av  världens absolut bästa flygbolag med service och mat utöver det vanliga. Alltid 2 maträtter att välja på samt över 1500 filmer att välja mellan på din egen TV skärm. 

Väljer ni att uppgradera flyget till Business Class lovas en upplevelse ni aldrig glömmer.

Inrikesflyget på Nya Zeeland, Wellington – Queenstown  blir med Air New Zeeland.

Vikt tillåtet: 30 kg inklusive golfbagen + handbagage 7 kg. 40 kg i Business Class.

Pris ej klart: del i dubbelrum, från Arlanda 
 
Avdrag för eget flyg: Ca 13.000 :-. Bokar ni eget flyg ansluter ni till gruppen i Auckland 30 dec och lämnar 20 jan i Sydney. Ni bokar även flyget Queenstown - Sydney.

Reseförsäkring/Avbeställningsskydd
Varje resenär rekommenderas att teckna en komplett försäkring.  Prata med ert försäkringsbolag då det kan ingå i er hemförsäkring. 

Egna utflykter/aktiviteter
En del utflykter/aktiviteter ingår i resans pris. Beställ program. Utflykter utöver programmet är givetvis valfria och man betalar för dem man önskar vara med på.

Pass
Ett giltigt pass är givetvis ett krav. Passet skall vara giltigt i minst sex månader efter beräknat hemresedatum.

Visum
Måste sökas innan ankomst via websida. Ta absolut inte med mat/frukt eller växter in i landet. Ni blir garanterat ertappad av en söt liten hund i terminalen med böter som följd i BÄSTA FALL!!

Reservationer
Vi räknar med att göra våra stopp på ut- och hemvägen enligt ovanstående. Vi måste reservera oss mot eventuella ändringar. Även datumändringar kan ske om flygbolagets tidtabeller ändras. Vi måste dock reservera oss mot oförutsedda händelser såsom en onormalt hög inflation, valutaförändringar och skattehöjningar.

 

30 kg vikt på flyget (inklusive golfbagen) + handbagage 7 kg.
40 kg i Business Class.
Inrikesflyg Wellington-Queenstown.
Hotell/Motel enligt program, del i dubbelrum. Inkl frukost. Totalt 26 dagar.
Transfers/buss enligt program. OBS egen chartrad buss av mycket hög klass!!
Greenfee enligt program.
Hobbiton, en av inspelningsplatserna från Sagan om Ringen.
Ake Ake, vinprovning med lättare måltid.
Tirohana Estate, vinprovning med lunch.
Gibbston Winery, vinprovning
Wai-O-Tapu Thermal.
Mission Estate, vinprovning med lunch
Maori Hangi utflykt/middag.
Agrodome Sheep Show.
Sky Tower, Auckland
Sydney Tower
Sydney Operahouse
 

 

palm-3_2

Från Nord till Syd

Dubai/Singapore - Auckland - Paihia - Rotorua - Taupo - Napier- Wellington - Queenstown - Sydney

 

Milsvida vyer, ren och klar luft. Öns vulkaniska inre bubblar och lämnar fascinerande spår på ytan. Fjordar, varma källor och ett rikt natur- och golfliv är något av allt det fantastiska Nya Zeeland bjuder. Med solsken och värme svingar ni på Nya Zeelands bästa golfbanor! Här väntar äventyr, överraskningar och oförglömliga upplevelser.

Få platser erbjuder en sådan kombination av upplevelser. Sol och fantastiska golfbanor. En vänlig befolkning, bra boende och god mat. Och naturupplevelser som slår det mesta av vad du någonsin upplevt. Naturen är landets största attraktion. Golfklubbarna ligger tätt, banorna är bra och bemötandet suveränt.

Fakta om Nya Zeeland

Nya Zeeland är till ytan drygt häften så stort som Sverige och har 4.5 miljoner invånare varav knappt 600 000 är maorier och inflyttade polynesier från Söderhavet. Jordbruket är fortfarande den största näringen men skogsbruk, fiske och tillverkningsindustrin har under senare år blivit allt viktigare för landets sysselsättning och ekonomi.

På de 160 mil det är från nord till syd finns allt från gejsrar, frodiga regnskogar och vita sandstränder till glaciärer, snöklädda alplandskap och dramatiska klippiga kuster.

Nordön

På nordön ligger Bay of Islands och staden Pahia med inbjudande stränder, idylliska bukter och öar – 140 till antalet. Vulkanerna, både aktiva och utslocknande, har satt sin prägel på landskapet. Här finns också andra naturkrafter som gör sig gällande. I Rotorua bubblar och sjuder det i underjorden och här har maorierna sitt kulturella fäste. Wellington, landets huvudstad och geografiska mittpunkt. En av de minst förorenade städerna i världen med bra restauranger och shopping. Taupo med fina fiskevatten och stora naturupplevelser och Auckland, ”Seglens stad”, Nya Zeelands största stad, är vackert belägen på en landremsa med vatten på nästan alla sidor.

Sydön

Mitt på sydön reser sig Nya Zeelands högsta berg Mt Cook. Här finns majestätiska berg och vackra vattenfall, glaciärer och snöklädda alplandskap. Queenstown beläget vid Wakatipu-sjön, och Fiordland Nationalpark, ett av världens vackraste naturområden med berg, djupa fjordar och spektakulär natur och Milford Sound! Här finns all vacker natur och alla aktivitetsmöjligheter du kan önska dig.

Stopp på vägen

Vi har valt Dubai/Singapore som stopp på vägen. Det ingår en 3 timmars sightseeing tour med en lokal guide samt även möjlighet att spela golf. På hemresan stannar vi i Sydney med besök på Opera Huset m.m.