Pauls GolfskolaPauls Golfskola
Forgot password?

Golfskola

Vi erbjuder fortsättningskurser för alla nivåer. Ni blir indelade i grupper efter hcp så ni tränar med golfare på er egen nivå. Max 6 personer per grupp, vilket betyder att instruktören har gott om tid att hjälpa dig med ditt spel. Ni får självklart dela grupp med era vänner, säg bara till när ni bokar.

Helgkurserna är perfekt för dig som vill få en snabb genomgång av ditt spel och samtidigt spela på Hooks suveräna Park och Skogsbanor.

Sommarkurserna är för dig som vill njuta av Hooks Herrgård när vädret är som bäst. Här har vi mer tid att ändra på din sving, om så behövs. Efter avslutat golfpass har du antingen Hookasjön att svalka dig i eller den förnämliga poolen och dess solstolar.

Pauls Golfskolas utlärningsmetod är enkel. Ju mindre att tänka på desto bättre. Du märker snart att du får små, enkla förändringar att tänka på och blir förvånad över dina snabba framsteg. Varje säsong ser vi att ca 70 % är återkommande gäster eller bekanta till någon som varit hos oss.

Golfskola, Dubai


  Vi har ingen golfskola utomlands i vår. Välkomna till Hooks Herrgård från 24 april 2020.                Skicka

SEK4 795.00

Helgkurs 2, Hook GK


Pris program : 4.795:- per person i dubbelrum, 300 :- enkelrum. Inträde till nya Spa avdelningen: 500:- för fredag, lördag

SEK4 995.00

Helgkurs 1, Hook GK


Pris program : 4.995:- per person i dubbelrum, 300 :- enkelrum Inträde till nya Spa avdelningen: 500:- för fredag, lördag och söndag.

SEK7 995.00

Sommarkurs, Hook GK


Pris: 7.995 kronor per person i dubbelrum, 750 kronor enkelrumstillägg Inträde till nya Spa Avdelningen: 500:- för 3 gånger. (normalt 395:-/gång)