Pauls GolfskolaPauls Golfskola
Forgot password?

Boende

Vilket rum passar dig bäst? På Hooks Herrgård finns 239 bäddar fördelade på 105 rum i olika rumskategorier. Rummen är fördelade i åtta olika byggnader; Herrgården och flyglarna: Frökenflygeln, Kavaljersflygeln, Rosenflygeln, Traktörflygeln, Sjövillan, Strandstugan samt Sörlängan.

Kingsize-, dubbel-, kombi- eller enkelrum

Det finns 22 rum som är större än ett ordinärt dubbelrum, dessa rum kallas för king size rum. Merparten av våra rum är dubbelrum, 53 stycken finns det i de olika byggnaderna. Många av dubbelrummen har dessutom bäddsoffa, vilket innebär att rummen kan ha fyra till sex bäddar, det kan vara praktiskt för en barnfamilj. Våra tre kombirum har en enkelsäng och en bäddsoffa och de återstående 22 rummen är enkelrum.

 

Vill du bo lyxigt i en svit?

På området finns fem stycken sviter. De är belägna i Herrgården och i Sörlängan. Väljer man svit i Sörlängan har man egen uteplats och badrum med jacuzzi. När man bokar svit ingår alltid en halvflaska mousserande vin och frukt på rummet vid ankomst. (Gäller endast bokningar med ord. priser).

 

Spa & Fitness Hooks

Herrgård Spa & Fitness är en 1300 kvm stor spaanläggning utanför Jönköping i Småland som öppnade i oktober 2014. Anläggningen ligger intill Herrgården med en hänförande utsikt över Hokasjön. Här kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool, ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Det finns ett bastulandskap med upplevelseduschar och rum för sköna behandlingar och träning.

 

Bekvämligheter

Samtliga rum har minibar, tv, telefon, toalett och dusch samt tillgång trådlöst nätverk. Några av rummen har badkar och andra har en egen uteplats eller balkong med fantastisk utsikt. I Strandstugan kan du vakna upp och ta ett morgondopp direkt från verandan.